BURSA / NİLÜFER - Ürünlü Ortaokulu

Mehmet ARI - Okul Müdürü

1965 yılında Manisa’ya bağlı Kırkağaç ilçesinin Demirtaş köyünde doğdu. İlköğrenimini kendi köyünde, orta öğreniminin ilk yılını Akhisar’da geri kalan kısmını Balıkesir İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. Aynı yıl Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni kazandı ve 1990 yılında mezun oldu. Mesleğe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak Karacabey Lisesi’nde 1992 yılında başladı. Daha sonra Karacabey Anadolu Lisesi’ne geçti. Karacabey Anadolu Lisesi’nde 1998’de müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2003-2004 eğitim öğretim yılında Müdür yardımcılığı görevini vekâleten yürüttü. 2006-2010 yılları arasında müdür başyardımcılığı görevini vekâleten yürüttü. 2010 tarihinden itibaren müdür yardımcısı olarak Karacabey İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne atandı. 2011 yılında Karacabey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak vekâleten görev yaparken kısa bir süreliğine İlçe Milli Eğitim Müdür vekilliği yaptı. 2012 Eylül ayında Bursa Osmangazi ilçesine öğretmen olarak atandı. Ancak Kasım 2012’de Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde vekâleten insan kaynaklarından sorumlu şube müdürü olarak görev yaptı ve Haziran 2014 tarihinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Aralık 2014 tarihinde Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlk ve Ortaokulunda okul müdürü olarak çalışmaya başlayan Mehmet ARI, 4 yıl sürdürdüğü görev yerinden ayrılmış ve Ürünlü İlk ve Ortaokulunda görevine başlamıştır. Halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.